Op het land

Trektochten voor alle smaken... te voet, te paard, in off-road voertuigen, en zelfs duizelingwekkend...

Op alle manieren en in elk seizoen kan het in het Massif des Monges :
vruchten en paddestoelen zoeken, wild kijken (wolven, marmotten, roofvogels, moeflons), op sneeuwschoenen, op trek-, langlauf- en alpiene skis, te voet of per off-road voertuig, en zelfs per ezel of te paard U kunt een ontdekkingsgids voor het Massif des Monges aanvragen (nr. P041 FFRP)

Club de VTT venu en Week-end

Een duizelingwekkende tocht : Via Ferrata de la Grande-Fistoire

Onder Uw voeten gaapt een leegte van 250 meter diep, Uw handen klemmen zich vast aan de stalen railing, en U vraagt zich af hoe U hier verzeild geraakt bent, hangend onder aan een enorme rots. Niet duizelig worden ! Deze huiveringwekkende ervaring kunt U in volkomen veiligheid meemaken, op de via ferrata de la Grande-Fistoire, aangelegd op de rots van de Caire, in de buurt van het gelijknamige dorp (zo’n 18 km van Bayons).
U kunt zich laten vergezellen door een berggids. Maar als U deze ervaring liever aan anderen overlaat kan dat natuurlijk ook: er is een goed wandelpad naar de top van de Fistoire (waar de via ferrata uitkomt), te bereiken in ongeveer 45 minuten.

Via ferrata de la Grande-Fistoire au Caire

De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0 | Overzicht van de site | Privé-site | Contenus Copyright Boniteau 2008. Site Copyleft Reinhardt et Lugnier avec SPIP licence GPL. Ajouts de codes et styles, licence Art-Libre.